BEKLEYENLERİMİZ VAR, BEKLETMİYORUZ !

BEKLEYENLERİMİZ VAR, BEKLETMİYORUZ !

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in öncülüğünde başlayan ve zamanla hayırseverlerin katkılarıyla çığ gibi büyüyen yardım kampanyası mübarek Ramazan ayında da bereketlenerek devam ediyor.
Ramazan ayının gelmesiyle girişimlerini hızlandıran Başkan Şahiner, iftar sofralarında ihtiyaç sahibi aileler ile gönülden gönüle bağ kuracaklarını ifade etti. Kampanyaya destek olan hayırsever hemşerilerimize teşekkür eden Şahiner” Ramazan ayı paylaşmanın, birlik olmanın, fakir fukaranın yaralarına derman olma ayıdır. Her yıl coşkuyla, sevinçle ve heyecanla karşıladığımız ramazan ayını maalesef bu yıl buruk yaşıyoruz. Kalabalık iftar sofralarımız, çay eşliğinde yaptığımız uzun akşam sohbetleri gibi birçok ramazan heyecanını yaşamıyoruz. İnşallah en kısa zaman da ülke ve dünya olarak bu günleri geride bırakarak eski günlerimize kavuşuruz. Umudumuzu kaybetmeden dua etmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz haftalarda başlatmış olduğumuz “Sungurlu İçin Bende Varım!” kampanyamıza hayırsever iş insanlarımız ve hemşerilerimiz yoğun ilgi göstererek destek oldular. Bizde birçok ailemizin kapısını çalarak yanlarında olduğumuz ifade ederek yardımlarını ulaştırdık. Kampanyamıza destek olan tüm kardeşlerime teşekkür ederim.
Sungurlu Belediyesi olarak bu Ramazan her zamankinden fazla çalışarak daha çok ailemize ulaşmayı hedefliyoruz. Belki aynı sofrada birlikte iftar yapamıyoruz ama gönülden kurduğumuz bağlarla ihtiyaç sahibi hemşerilerimizle ekmeğimizi paylaşıyoruz. Bu mübarek ramazan ayında Sungurlulu hayırsever kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda iftar çadırımıza nakit olarak destek olan vatandaşlarımız bu yılda gıda paketi yardımıyla hayırda bulunabilirler. Bereket ve mağfiret ayında birlikteliğimizi pekiştirelim. Gönülden kurduğumuz samimi bağlarla Sungurlumuza ve hemşerilerimize sahip çıkalım.” dedi.

Önceki Başkan Şahiner’den,23 Nisan Mesajı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum